Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. 11. 2021

2.10.2021 ZPV Hlína

Tak jako každý rok i letos jsme se zúčastnili Závody požářní všestranosti tentokrát na Hlíně. Od začátku září jsme poctivě trénovali a zdokonalovali se v disciplínách, které jsou na závodech. Na závody jsme přihlasili hlídku starších a hlidku jednotlivců.

Nastal den závodů. Byli jsme hodně nervózní, tak jako před každým závodem.Počasí přálo, i když ráno to moc nevypadalo, ale na start jsme nastupovali za svitu sluníčka :) A je to tady, seřadit na čáru, připravit a start. První disciplína byla střelba ze vzduchovky, tam jsme obdrželi nějaké trestné body, ale to nevadí, jen neklesat na mysli ještě nás toho čekalo hodně. V dalších disciplínách už to bylo o hodně lepší, je vidět že tvrdá práce se vyplatila. A už se blíží cíl,doběhli jsme značně unaveni, ale snad s dobrým pociten, že to nebude úplně nejhorší. S dobrým pocitem jsme se vrátili domů a už jen čekali na výsledky. Druhý den odpoledne byli výsledky vyvěšeny na stránkách. S patřičnou nervozitou hledám naše SDH a............. zavalí mě pocit štěstí,radosti a pyšnosti  Hlídka starších se umístila na krásným 8 místě a za jednotlivce na 6 místě.

Při další schůzce jsme probrali závody a každou disciplínu zvlášť, kde se co nepovedlo a co povedlo. A samozřejmě jsem jim pogratulovala k výkonu a krásnýmu umístění.

Teď se budeme pomale připravovat na závody v uzlovačce, které probíhaji v lednu a v únoru. Pokud nám to ta spropadená situace s Covidem dovolí.

Popis není dostupný. Popis není dostupný. Popis není dostupný.